Twee weken geleden maakte BBC bekend dat het contract van Jeremy Clarkson voor het autoprogramma niet zou verlengd worden, dit na een reeks van ophefmakende incidenten. Maar de deuren van de Britse openbare omroep zijn niet hermetisch gesloten voor de brulboei.

BBC maakte bekend dat Jeremy Clarkson op 24 april de gelegenheidspresentator is van het satirische nieuwsprogramma 'Have I Got News For You'. De voorbije jaren zat hij al meermaals in de presentatorstoel van de show.

Volgens BBC zal Top Gear blijven bestaan, maar het is afwachten of zijn kompanen Richard Hammond en James May ook op post zullen willen blijven zonder Clarkson. (AB)

Twee weken geleden maakte BBC bekend dat het contract van Jeremy Clarkson voor het autoprogramma niet zou verlengd worden, dit na een reeks van ophefmakende incidenten. Maar de deuren van de Britse openbare omroep zijn niet hermetisch gesloten voor de brulboei.BBC maakte bekend dat Jeremy Clarkson op 24 april de gelegenheidspresentator is van het satirische nieuwsprogramma 'Have I Got News For You'. De voorbije jaren zat hij al meermaals in de presentatorstoel van de show.Volgens BBC zal Top Gear blijven bestaan, maar het is afwachten of zijn kompanen Richard Hammond en James May ook op post zullen willen blijven zonder Clarkson. (AB)