In Het Laatste Nieuws zei de presentator onlangs nog dat het 'niets met moeheid' te maken heeft, maar dat hij na vier jaar 'uitgeleerd' is. Zeker tijdens de coronaperiode is "De ideale wereld" iets geworden waar ik volkomen achter kan staan. Ik ben gelukkig en dat is misschien net het juiste moment om dit aan iemand anders over te laten', vertelt hij aan de krant.

De satirische nieuwsshow op Canvas begint voor alle duidelijkheid wel aan zijn 17de seizoen, maar wie de opvolger van Jan Jaap van der Wal wordt, is nog niet duidelijk. Hijzelf staat vanaf januari weer op de planken en dan gaat zijn derde solovoorstelling 'III-ième' in première.

In Het Laatste Nieuws zei de presentator onlangs nog dat het 'niets met moeheid' te maken heeft, maar dat hij na vier jaar 'uitgeleerd' is. Zeker tijdens de coronaperiode is "De ideale wereld" iets geworden waar ik volkomen achter kan staan. Ik ben gelukkig en dat is misschien net het juiste moment om dit aan iemand anders over te laten', vertelt hij aan de krant.De satirische nieuwsshow op Canvas begint voor alle duidelijkheid wel aan zijn 17de seizoen, maar wie de opvolger van Jan Jaap van der Wal wordt, is nog niet duidelijk. Hijzelf staat vanaf januari weer op de planken en dan gaat zijn derde solovoorstelling 'III-ième' in première.