De Britse openbare omroep maakte pas zijn toekomstplannen bekend en eentje hiervan is een televisiereeks genaamd 'The Cormoran Strike Mysteries', meldt Entertainment Weekly. Volgens de entertainmentwebsite zouden de opnames voor de reeks deze herfst al starten. Voor fans van Rowling wordt het dus nog even wachten om onderuit te kunnen zakken voor nieuw materiaal.

Cormoran Strike is een privédetective in het hedendaagse Londen. De oorlogsveteraan onderzoekt misdaden met zijn assistente Robin Ellacot. De boeken van Robert Galbraith, ofte J.K. Rowling, prijken telkens in de hoogste regionen van de verkoopslijstjes. Ongetwijfeld zal ook de televisiereeks op een serieuze schare fans kunnen rekenen. (AB)

De Britse openbare omroep maakte pas zijn toekomstplannen bekend en eentje hiervan is een televisiereeks genaamd 'The Cormoran Strike Mysteries', meldt Entertainment Weekly. Volgens de entertainmentwebsite zouden de opnames voor de reeks deze herfst al starten. Voor fans van Rowling wordt het dus nog even wachten om onderuit te kunnen zakken voor nieuw materiaal.Cormoran Strike is een privédetective in het hedendaagse Londen. De oorlogsveteraan onderzoekt misdaden met zijn assistente Robin Ellacot. De boeken van Robert Galbraith, ofte J.K. Rowling, prijken telkens in de hoogste regionen van de verkoopslijstjes. Ongetwijfeld zal ook de televisiereeks op een serieuze schare fans kunnen rekenen. (AB)