Twee uiteenlopende teams uit één bedrijf, beiden zonder echte danservaring, zullen de strijd met elkaar aangaan. De Na intensieve fysieke trainingen en mentale uitdagingen gaan ze voor een groot publiek de confrontatie aan met elkaar én -zoals dat gaat bij reality tv- zichzelf. "Dit is meer dan een gewoon dansprogramma", klinkt het bij Eén.

Ish Ait Hamou, bekend van SYTYCD, is de presentator van dit gloednieuwe programma én mental coach voor beide teams. Hij kijkt alvast uit naar de eerste opnames en is benieuwd hoe de kandidaten met deze uitdagingen zullen omgaan: "Velen denken dat dansen enkel om bewegingen draait, maar dansen is veel meer dan dat. Dansen brengt mensen samen, en dat is net wat ik ga doen: mensen samenbrengen door dans. Want iedereen kan dansen, zeg maar dat Ish dat heeft gezegd!"

Het dansprogramma met Ish is een productie van Sputnik Media voor Eén.

Twee uiteenlopende teams uit één bedrijf, beiden zonder echte danservaring, zullen de strijd met elkaar aangaan. De Na intensieve fysieke trainingen en mentale uitdagingen gaan ze voor een groot publiek de confrontatie aan met elkaar én -zoals dat gaat bij reality tv- zichzelf. "Dit is meer dan een gewoon dansprogramma", klinkt het bij Eén. Ish Ait Hamou, bekend van SYTYCD, is de presentator van dit gloednieuwe programma én mental coach voor beide teams. Hij kijkt alvast uit naar de eerste opnames en is benieuwd hoe de kandidaten met deze uitdagingen zullen omgaan: "Velen denken dat dansen enkel om bewegingen draait, maar dansen is veel meer dan dat. Dansen brengt mensen samen, en dat is net wat ik ga doen: mensen samenbrengen door dans. Want iedereen kan dansen, zeg maar dat Ish dat heeft gezegd!"Het dansprogramma met Ish is een productie van Sputnik Media voor Eén.