De 54-jarige Clarkson vroeg producer Oisin Tymon hem een steak te bestellen in het hotel in North Yorkshire waar 15 Top Gear-medewerkers hun tenten hadden opgeslagen. De keukenchefs waren echter al vertrokken, schreven de Sun en Daily Mirror. "Clarkson sloeg hem niet (Tymon), maar hij maakte gebruik van alle mogelijke krachttermen. Hij moest tegengehouden worden", citeerde de Sun een anonieme lokale bron in het hotel.

De Mirror citeerde een niet bij naam genoemde getuige die zei dat Clarkson de producer had geraakt, maar dat "het meer leek op wat duw- en trekwerk". Tymon "kreeg de schuld omdat hij niet voor warm eten kon zorgen", aldus de getuige. "De algemene hotelmanager kroop uiteindelijk achter de potten en pannen om voor de presentatoren te koken".

Circa 700.000 mensen hebben intussen hun steun betuigd in een online petitie om de BBC aan te sporen, Clarkson in ere te herstellen. Ook premier David Cameron, een vriend van Clarkson, steunt de presentator. (BELGA)

De 54-jarige Clarkson vroeg producer Oisin Tymon hem een steak te bestellen in het hotel in North Yorkshire waar 15 Top Gear-medewerkers hun tenten hadden opgeslagen. De keukenchefs waren echter al vertrokken, schreven de Sun en Daily Mirror. "Clarkson sloeg hem niet (Tymon), maar hij maakte gebruik van alle mogelijke krachttermen. Hij moest tegengehouden worden", citeerde de Sun een anonieme lokale bron in het hotel.De Mirror citeerde een niet bij naam genoemde getuige die zei dat Clarkson de producer had geraakt, maar dat "het meer leek op wat duw- en trekwerk". Tymon "kreeg de schuld omdat hij niet voor warm eten kon zorgen", aldus de getuige. "De algemene hotelmanager kroop uiteindelijk achter de potten en pannen om voor de presentatoren te koken".Circa 700.000 mensen hebben intussen hun steun betuigd in een online petitie om de BBC aan te sporen, Clarkson in ere te herstellen. Ook premier David Cameron, een vriend van Clarkson, steunt de presentator. (BELGA)