Het is bevestigd: Homeland, een van de meest bekroonde series, krijgt een bijkomend seizoen. De Amerikaanse betaalzender Showtime heeft aangekondigd dat ze 12 nieuwe episodes besteld heeft. In de loop van 2014 verschijnen ze op de beeldbuis.

'Homeland is een van de peilers van Showtime. Het is een van de meest opwindende, uitdagende en meest besproken series op tv. Elk seizoen groeit het aantal kijkers. Voor ons is het een privilege om te kunnen samenwerken met getalenteerde en creatieve regisseurs als Alex Gansa en Michelle Ashford, net als hun volledige cast', aldus David Nevins, CEO van de betaalzender.

Ashford is het creatieve brein van 'Masters of Sex'. Ook die tv-reeks (voorlopig niet te zien in de Vlaamse huiskamers) krijgt een bijkomend seizoen, het tweede voor de dramaserie.

Het derde seizoen van Homeland, met Claire Danes als CIA-agente Carrie Mathison, loopt sinds begin oktober op 2BE. (DB)

Het is bevestigd: Homeland, een van de meest bekroonde series, krijgt een bijkomend seizoen. De Amerikaanse betaalzender Showtime heeft aangekondigd dat ze 12 nieuwe episodes besteld heeft. In de loop van 2014 verschijnen ze op de beeldbuis. 'Homeland is een van de peilers van Showtime. Het is een van de meest opwindende, uitdagende en meest besproken series op tv. Elk seizoen groeit het aantal kijkers. Voor ons is het een privilege om te kunnen samenwerken met getalenteerde en creatieve regisseurs als Alex Gansa en Michelle Ashford, net als hun volledige cast', aldus David Nevins, CEO van de betaalzender.Ashford is het creatieve brein van 'Masters of Sex'. Ook die tv-reeks (voorlopig niet te zien in de Vlaamse huiskamers) krijgt een bijkomend seizoen, het tweede voor de dramaserie.Het derde seizoen van Homeland, met Claire Danes als CIA-agente Carrie Mathison, loopt sinds begin oktober op 2BE. (DB)