De moordlustige maniak Sideshow Bob zal na jaren van mislukte pogingen eindelijk de kleine Bart Simpson vermoorden. Ja, u leest het goed. De dagen van Bart Simpson zijn geteld.

Dat meldde de uitvoerende producent van de show Al Jean tijdens het televisiefestival ATX Festival in Texas. Verwijzend naar de cartoonserie The Looney Tunes, beweerde Jean dat hij als kind altijd hoopte dat de coyote Wile E de renkoekoek Road Runner eindelijk eens kon vatten. 'Ik haat het gevoel van frustratie bij een komedie, dus beslisten wij te krabben waar het jeukt.'

Al twintig jaar lang is Sideshow Bob geobsedeerd door het idee om zijn vijand Bart Simpson een kopje kleiner te maken. Het begon allemaal als de schurk met de wilde rode haren een bankoverval in de schoenen van Krusty de Clown probeerde te schuiven, maar net op tijd ontmaskerd werd door Bart Simpson. In 12 verschillende afleveringen zon Bob op wraak, maar op het laatste nippertje wist Bart zijn plannen altijd te dwarsbomen. Helaas, deze keer zal slechterik Bob een einde maken aan het leven van zijn vijand en zo ook aan zijn grootste levensdoel.

Voor iedereen in paniek uitbarst, Bart Simpson, het gele ettertje met een gouden hart verdwijnt niet permanent van het scherm. Gelukkig maar. De episode in kwestie maakt deel uit van de jaarlijkse Halloween-special 'The Treehouse of Horror'. Na de griezelige aflevering keert de oudste telg van de Simpsons-kinderen gewoon terug. Levend en wel.

Het is dus wachten tot de herfst alvorens de kijkers te zien krijgen hoe Sideshow Bob zijn aartsrivaal weet uit te schakelen. Het nieuwe seizoen heeft trouwens nog meer in petto. Plopper oftewel Spider-Pig, het geliefde huisdier van Homer Simpson uit The Simpsons Movie, keert terug in een van de afleveringen. Genoeg om naar uit te kijken dus. (FDC)

De moordlustige maniak Sideshow Bob zal na jaren van mislukte pogingen eindelijk de kleine Bart Simpson vermoorden. Ja, u leest het goed. De dagen van Bart Simpson zijn geteld.Dat meldde de uitvoerende producent van de show Al Jean tijdens het televisiefestival ATX Festival in Texas. Verwijzend naar de cartoonserie The Looney Tunes, beweerde Jean dat hij als kind altijd hoopte dat de coyote Wile E de renkoekoek Road Runner eindelijk eens kon vatten. 'Ik haat het gevoel van frustratie bij een komedie, dus beslisten wij te krabben waar het jeukt.'Al twintig jaar lang is Sideshow Bob geobsedeerd door het idee om zijn vijand Bart Simpson een kopje kleiner te maken. Het begon allemaal als de schurk met de wilde rode haren een bankoverval in de schoenen van Krusty de Clown probeerde te schuiven, maar net op tijd ontmaskerd werd door Bart Simpson. In 12 verschillende afleveringen zon Bob op wraak, maar op het laatste nippertje wist Bart zijn plannen altijd te dwarsbomen. Helaas, deze keer zal slechterik Bob een einde maken aan het leven van zijn vijand en zo ook aan zijn grootste levensdoel.Voor iedereen in paniek uitbarst, Bart Simpson, het gele ettertje met een gouden hart verdwijnt niet permanent van het scherm. Gelukkig maar. De episode in kwestie maakt deel uit van de jaarlijkse Halloween-special 'The Treehouse of Horror'. Na de griezelige aflevering keert de oudste telg van de Simpsons-kinderen gewoon terug. Levend en wel.Het is dus wachten tot de herfst alvorens de kijkers te zien krijgen hoe Sideshow Bob zijn aartsrivaal weet uit te schakelen. Het nieuwe seizoen heeft trouwens nog meer in petto. Plopper oftewel Spider-Pig, het geliefde huisdier van Homer Simpson uit The Simpsons Movie, keert terug in een van de afleveringen. Genoeg om naar uit te kijken dus. (FDC)