Heuglijk nieuws voor de miljoenen Game of Thrones-adepten: de voornaamste cast (of wat er nog van overblijft) heeft getekend voor een zevende seizoen. De hoofdrolspelers waren al aan boord voor een zesde seizoen, maar verzekeren hun deelname nu ook aan een opvolger daarop.

Immense opslag

De Amerikaanse betaalzender HBO heeft daarvoor zijn cast een immense loonsverhoging toegeschoven voor de drie komende seizoenen, zo weet The Hollywood Reporter. De belangrijkste acteurs van de fantasieserie zullen vanaf nu maar liefst rond de 240 000 euro per aflevering verdienen, waardoor ze in de lijst van de bestbetaalde kabeltv-acteurs belanden.

In het duister tasten

Dat de acteurs hun deelname garanderen, wil echter niet zeggen dat hun personage zo lang zal leven. Game of Thrones staat bekend voor de moorden, slachtpartijen en bloedbaden waarin vaak voorname acteurs sneuvelen. Auteur George R.R. Martin pent nog volop aan de boekenreeks en kan dus niet verzekeren wie het einde van seizoen zeven haalt. (JC)

Het vijfde seizoen van de fantasiereeks wordt verwacht in april 2015.

Heuglijk nieuws voor de miljoenen Game of Thrones-adepten: de voornaamste cast (of wat er nog van overblijft) heeft getekend voor een zevende seizoen. De hoofdrolspelers waren al aan boord voor een zesde seizoen, maar verzekeren hun deelname nu ook aan een opvolger daarop.Immense opslagDe Amerikaanse betaalzender HBO heeft daarvoor zijn cast een immense loonsverhoging toegeschoven voor de drie komende seizoenen, zo weet The Hollywood Reporter. De belangrijkste acteurs van de fantasieserie zullen vanaf nu maar liefst rond de 240 000 euro per aflevering verdienen, waardoor ze in de lijst van de bestbetaalde kabeltv-acteurs belanden.In het duister tastenDat de acteurs hun deelname garanderen, wil echter niet zeggen dat hun personage zo lang zal leven. Game of Thrones staat bekend voor de moorden, slachtpartijen en bloedbaden waarin vaak voorname acteurs sneuvelen. Auteur George R.R. Martin pent nog volop aan de boekenreeks en kan dus niet verzekeren wie het einde van seizoen zeven haalt. (JC)Het vijfde seizoen van de fantasiereeks wordt verwacht in april 2015.