Zondag 12 april is het zover; dan gaat het vijfde seizoen van Game of Thrones in première. Wie zich baseert op de bijhorende poster die zopas op de wereld is losgelaten kan alvast concluderen dat draken en Peter Dinklage nog steeds onderdeel zullen uitmaken van de show, en maar goed ook!

Ook zien we de boeg van een schip de mist doorklieven, hoogstwaarschijnlijk de Selaesori Ohoran waarop Tyrion Lannister behoorlijk wat tijd spendeert in 'A Dance with Dragons', het Songs of Ice and Fire boek waarop HBO het vijfde seizoen van Game of Thrones gedeeltelijk op baseerde.

Onderstaande clips geven kijkers alvast een idee hoe het Jon Snow, Mance, Brienne en Podrick zal vergaan in het vijfde seizoen:

Seizoen vijf is niet het finale seizoen in de Game of Thrones saga. Regisseurs David Benioff en D.B. Weiss willen de hele boekenserie verfilmen en hebben daar naar eigen zeggen negen seizoenen voor nodig.

Zondag 12 april is het zover; dan gaat het vijfde seizoen van Game of Thrones in première. Wie zich baseert op de bijhorende poster die zopas op de wereld is losgelaten kan alvast concluderen dat draken en Peter Dinklage nog steeds onderdeel zullen uitmaken van de show, en maar goed ook!Ook zien we de boeg van een schip de mist doorklieven, hoogstwaarschijnlijk de Selaesori Ohoran waarop Tyrion Lannister behoorlijk wat tijd spendeert in 'A Dance with Dragons', het Songs of Ice and Fire boek waarop HBO het vijfde seizoen van Game of Thrones gedeeltelijk op baseerde.Onderstaande clips geven kijkers alvast een idee hoe het Jon Snow, Mance, Brienne en Podrick zal vergaan in het vijfde seizoen:Seizoen vijf is niet het finale seizoen in de Game of Thrones saga. Regisseurs David Benioff en D.B. Weiss willen de hele boekenserie verfilmen en hebben daar naar eigen zeggen negen seizoenen voor nodig.