Over vijf weken gaat het tweede seizoen van de uitstekende misdaadreeks True Detective van start, met nieuwe acteurs, nieuwe personages, nieuwe decors en een nieuwe verhaallijn. Maar de fond blijft dezelfde: er moet een moordzaak opgelost worden.

Exit Woody Harrelson en Matthew McConaughey. Ze worden vervangen door het trio Colin Farrell, Vince Vaughn en Rachel McAdams die de rechercheurs van dienst zijn.

Na een eerst trailer heeft HBO een tweede veelbelovend voorsmaakje getoond, beginnende met de obscure oneliner 'Sometimes your worst self is your best self' van Vaughn. Wat volgt is een opeenvolging van intense snippets waarin de spanning aardig wordt opgebouwd, een voorbode van wat opnieuw een sterk seizoen moet worden.

Nic Pizzolatto schreef alle acht afleveringen. De première is voorzien op 21 juni.

Over vijf weken gaat het tweede seizoen van de uitstekende misdaadreeks True Detective van start, met nieuwe acteurs, nieuwe personages, nieuwe decors en een nieuwe verhaallijn. Maar de fond blijft dezelfde: er moet een moordzaak opgelost worden. Exit Woody Harrelson en Matthew McConaughey. Ze worden vervangen door het trio Colin Farrell, Vince Vaughn en Rachel McAdams die de rechercheurs van dienst zijn. Na een eerst trailer heeft HBO een tweede veelbelovend voorsmaakje getoond, beginnende met de obscure oneliner 'Sometimes your worst self is your best self' van Vaughn. Wat volgt is een opeenvolging van intense snippets waarin de spanning aardig wordt opgebouwd, een voorbode van wat opnieuw een sterk seizoen moet worden.Nic Pizzolatto schreef alle acht afleveringen. De première is voorzien op 21 juni.