Het is acteur Garret Dillahunt, de man die de psychopatische geoloog Francis Wolcott gruwelijk goed neerzet, die de kat de bel aanbond. Op Twitter lanceerde hij drie tweets die Deadwood-fans als muziek in de oren klinken. 'Zozo... Ik hoor geloofwaardige geruchten over een Deadwood-film. Laten we allemaal een gebedje doen.'

Hij vervolgt met een oproep aan HBO, het productiehuis achter Deadwood.

Ook al bevestigde een woordvoerder van HBO aan Hollywood-vakblad Variety dat er 'aftastende gesprekken' worden gevoerd, fans moeten niet meteen hopen op een next round on the house, zo tempert het blad de pret. Toen HBO in 2006 een punt zette achter drie seizoenen Westerngenialiteit, beloofde het ook al twee films. Een zesdelig vierde seizoen kaatste dan weer af op een njet van het brein achter de serie, David Milch.

Deadwood is een van HBO's paradepaardjes, en past in het rijtje klassiekers waarin ook The Soprano's, The Wire en Six Feet Under staan. Deze 'vuilgebekte en shakespeariaanse gulp drama' eindigde op 15 in de top 60 van beste tv-series allertijden die Focus Knack opstelde.

Al vs Tyrion?

Om u niet al te teleurgesteld achter te laten (jaja, ook hier werd een '...and pussy's half price for the next 15 minutes!' net op tijd weer ingeslikt): volgens Rolling Stone zou Ian McShane in het zesde seizoen van Game of Thrones opduiken.

Herbekijk onderstaand fragment. Inderdaad. Ook wij denken dat het internet kapot gaat als hij een dialoog krijgt met Tyrion Lannister.

Het is acteur Garret Dillahunt, de man die de psychopatische geoloog Francis Wolcott gruwelijk goed neerzet, die de kat de bel aanbond. Op Twitter lanceerde hij drie tweets die Deadwood-fans als muziek in de oren klinken. 'Zozo... Ik hoor geloofwaardige geruchten over een Deadwood-film. Laten we allemaal een gebedje doen.'Hij vervolgt met een oproep aan HBO, het productiehuis achter Deadwood. Ook al bevestigde een woordvoerder van HBO aan Hollywood-vakblad Variety dat er 'aftastende gesprekken' worden gevoerd, fans moeten niet meteen hopen op een next round on the house, zo tempert het blad de pret. Toen HBO in 2006 een punt zette achter drie seizoenen Westerngenialiteit, beloofde het ook al twee films. Een zesdelig vierde seizoen kaatste dan weer af op een njet van het brein achter de serie, David Milch.Deadwood is een van HBO's paradepaardjes, en past in het rijtje klassiekers waarin ook The Soprano's, The Wire en Six Feet Under staan. Deze 'vuilgebekte en shakespeariaanse gulp drama' eindigde op 15 in de top 60 van beste tv-series allertijden die Focus Knack opstelde. Om u niet al te teleurgesteld achter te laten (jaja, ook hier werd een '...and pussy's half price for the next 15 minutes!' net op tijd weer ingeslikt): volgens Rolling Stone zou Ian McShane in het zesde seizoen van Game of Thrones opduiken. Herbekijk onderstaand fragment. Inderdaad. Ook wij denken dat het internet kapot gaat als hij een dialoog krijgt met Tyrion Lannister.