In de finaleronde met enkel mannen klopte De Coster acteur Jelle Cleymans. De journalist was erg gestresseerd, maar volgens zijn medekandidaten een verdiende winnaar.

De Nederlandse tv-maker Prem Radhakishun werd derde en is meteen de best scorende Nederlander in de geschiedenis van het programma.

De Coster was erg nerveus maar klopte uiteindelijk Cleymans met een vraag over Cate Blanchett. Hij had genoeg aan de twee trefwoorden 'actrice' en 'Oscar' om de verlossende woorden ''t Is gebeurd' te horen uit de mond van quizmaster Erik Van Looy. Na zijn overwinning liep De Coster het publiek in om zijn vriendin, Studio Brussel-presentatrice Linde Merckpoel, een zoen te geven. (LP)

In de finaleronde met enkel mannen klopte De Coster acteur Jelle Cleymans. De journalist was erg gestresseerd, maar volgens zijn medekandidaten een verdiende winnaar.De Nederlandse tv-maker Prem Radhakishun werd derde en is meteen de best scorende Nederlander in de geschiedenis van het programma. De Coster was erg nerveus maar klopte uiteindelijk Cleymans met een vraag over Cate Blanchett. Hij had genoeg aan de twee trefwoorden 'actrice' en 'Oscar' om de verlossende woorden ''t Is gebeurd' te horen uit de mond van quizmaster Erik Van Looy. Na zijn overwinning liep De Coster het publiek in om zijn vriendin, Studio Brussel-presentatrice Linde Merckpoel, een zoen te geven. (LP)