De 31-jarige Gilles De Coster werkt sinds 2007 mee aan het actualiteitsprogramma 'De Ochtend' dat dagelijks op Radio 1 te horen is van 6u tot 9u. Daarvoor was hij onder meer reporter bij 'Voor de dag'. Tijdens de Tour de France was hij al regelmatig het anker van Sporza Tour.

Tweede vertrek bij de openbare omroep

Met het vertrek van Gilles De Coster verliest de openbare omroep een tweede groot talent in een week tijd. Eerder kondigde Studio Brussel-presentatrice Sofie Lemaire al haar overstap aan naar Woestijnvis.

Het productiehuis wil voorlopig niet kwijt wat Gilles De Coster precies gaat doen. 'Hij zal meewerken aan onze nieuwe tv-projecten', zegt Hilde Timmermans van Woestijnvis. (Belga/DB)

De 31-jarige Gilles De Coster werkt sinds 2007 mee aan het actualiteitsprogramma 'De Ochtend' dat dagelijks op Radio 1 te horen is van 6u tot 9u. Daarvoor was hij onder meer reporter bij 'Voor de dag'. Tijdens de Tour de France was hij al regelmatig het anker van Sporza Tour.Tweede vertrek bij de openbare omroepMet het vertrek van Gilles De Coster verliest de openbare omroep een tweede groot talent in een week tijd. Eerder kondigde Studio Brussel-presentatrice Sofie Lemaire al haar overstap aan naar Woestijnvis. Het productiehuis wil voorlopig niet kwijt wat Gilles De Coster precies gaat doen. 'Hij zal meewerken aan onze nieuwe tv-projecten', zegt Hilde Timmermans van Woestijnvis. (Belga/DB)