"Er wordt aan vier verschillende programma's gewerkt die in 2017 of later van start zullen gaan", zegt SBS-woordvoerder Kristof Demasure.

Verhulst noemt in het communiqué Vier "de meest uitdagende zender in Vlaanderen en de perfecte omgeving waar ik voluit mijn ding kan doen en mezelf kan zijn". "In De Slimste Mens ter Wereld ben ik vorig jaar op Vier mezelf tegengekomen. Ik kijk er sindsdien nog meer naar uit om samen te werken met mensen als Erik Van Looy, Karen Damen, Jani of vele andere schermgezichten met wie ik op Vier steeds vaker te zien zal zijn", aldus Verhulst.

(Belga)

"Er wordt aan vier verschillende programma's gewerkt die in 2017 of later van start zullen gaan", zegt SBS-woordvoerder Kristof Demasure.Verhulst noemt in het communiqué Vier "de meest uitdagende zender in Vlaanderen en de perfecte omgeving waar ik voluit mijn ding kan doen en mezelf kan zijn". "In De Slimste Mens ter Wereld ben ik vorig jaar op Vier mezelf tegengekomen. Ik kijk er sindsdien nog meer naar uit om samen te werken met mensen als Erik Van Looy, Karen Damen, Jani of vele andere schermgezichten met wie ik op Vier steeds vaker te zien zal zijn", aldus Verhulst. (Belga)