Tyrion Lannister is Kings Landing ontvlucht, Ayra Stark zit op een schip richting Bravos en haar zus Sansa is na een lange reis in The Eyrie aanbeland. Dat zijn slechts drie van de vele Game of Thrones-personages die aan het eind van seizoen vier hun weg zochten in de Westeros, Bravos en de andere streken van de Gekende Wereld. Naar goede GoT-gewoonte: behoorlijk ingewikkeld.

Geen paniek echter voor wie deze nacht naar de eerste aflevering van het vijfde seizoen wil kijken zonder zich continu in de haren te krabben: onderstaande video brengt u meteen weer bij de les.

Voor de duidelijkheid: het hiernamaals is niet opgenomen in deze video. Fans weten nochtans dat dat de meestbevolkte locatie is. Wie daar klaar wil in zien, kan terecht bij de collega's van Washington Post: zij hebben alle 456 doden die er tot dusver al zijn gevallen in Game of Thrones in een prachtige grafiek gegoten.

Wie dan weer het volledige vierde seizoen in één oogopslag wil overlopen, stretche alvast de muisvinger: Alles wat u moet weten om mee weer mee te zijn.

Tyrion Lannister is Kings Landing ontvlucht, Ayra Stark zit op een schip richting Bravos en haar zus Sansa is na een lange reis in The Eyrie aanbeland. Dat zijn slechts drie van de vele Game of Thrones-personages die aan het eind van seizoen vier hun weg zochten in de Westeros, Bravos en de andere streken van de Gekende Wereld. Naar goede GoT-gewoonte: behoorlijk ingewikkeld. Geen paniek echter voor wie deze nacht naar de eerste aflevering van het vijfde seizoen wil kijken zonder zich continu in de haren te krabben: onderstaande video brengt u meteen weer bij de les.Voor de duidelijkheid: het hiernamaals is niet opgenomen in deze video. Fans weten nochtans dat dat de meestbevolkte locatie is. Wie daar klaar wil in zien, kan terecht bij de collega's van Washington Post: zij hebben alle 456 doden die er tot dusver al zijn gevallen in Game of Thrones in een prachtige grafiek gegoten.Wie dan weer het volledige vierde seizoen in één oogopslag wil overlopen, stretche alvast de muisvinger: Alles wat u moet weten om mee weer mee te zijn.