Na de duizelingwekkende kijkcijfers van de première van seizoen 2 had HBO bijna geen andere keuze dan de serie te vernieuwen voor een derde seizoen. Als de serie met voldoende succes verder gaat, dan is een zesde seizoen niet onwaarschijnlijk. Emmy en Golden Globe winnaar, Peter Dinklage, heeft namelijk al getekend voor zes seizoenen.

In seizoen 1 zien we hoe een samenloop van omstandigheden leidt tot een confrontatie tussen twee families, de Lannisters en de Starks. Het wordt echter een heel stuk ingewikkelder, want deze twee families zijn niet de enige die zich als rechtmatige troonopvolger zien. Een kluwen van vetes, kruisbestuivingen en politieke spelletjes maken van dit verhaal een heus spektakel waar je zeker je hoofd bij moet houden.

Voor wie echt niet kan wachten op de serie om het einde te weten te komen, kan altijd de boeken lezen. Er zijn al vijf gepubliceerde boeken en volgens auteur R.R. Martin zullen er nog zeker twee volgen. Sinds 27 april is het tweede seizoen te zien op de digitale betaalzender Prime. Winter is coming!
(JG)
Trailer Seizoen 1

Trailer Seizoen 2

Na de duizelingwekkende kijkcijfers van de première van seizoen 2 had HBO bijna geen andere keuze dan de serie te vernieuwen voor een derde seizoen. Als de serie met voldoende succes verder gaat, dan is een zesde seizoen niet onwaarschijnlijk. Emmy en Golden Globe winnaar, Peter Dinklage, heeft namelijk al getekend voor zes seizoenen. In seizoen 1 zien we hoe een samenloop van omstandigheden leidt tot een confrontatie tussen twee families, de Lannisters en de Starks. Het wordt echter een heel stuk ingewikkelder, want deze twee families zijn niet de enige die zich als rechtmatige troonopvolger zien. Een kluwen van vetes, kruisbestuivingen en politieke spelletjes maken van dit verhaal een heus spektakel waar je zeker je hoofd bij moet houden. Voor wie echt niet kan wachten op de serie om het einde te weten te komen, kan altijd de boeken lezen. Er zijn al vijf gepubliceerde boeken en volgens auteur R.R. Martin zullen er nog zeker twee volgen. Sinds 27 april is het tweede seizoen te zien op de digitale betaalzender Prime. Winter is coming! (JG) Trailer Seizoen 1 Trailer Seizoen 2