HBO heeft een nieuwe trailer voor het vierde seizoen van 'Game of Thrones' op de wereld losgelaten. De vierde teaser licht opnieuw een tipje van de sluier en toont wat voor spannende en choquerende verhaallijnen er zitten aan te komen.

De première van het vierde seizoen van de populaire HBO-serie 'Game of Thrones' komt dichterbij. Om de honger van de fans te stillen, droppen de makers opnieuw een trailer van het nakende seizoen.

Het nummer 'Devil Inside' dat gebruikt werd in de trailer is van de Britse groep London Grammar.

Het vierde seizoen gaat op zondag 6 april van start op HBO in de Verenigde Staten. Een week later is de serie ook bij ons te zien via de betaalzender Prime. (LP)

HBO heeft een nieuwe trailer voor het vierde seizoen van 'Game of Thrones' op de wereld losgelaten. De vierde teaser licht opnieuw een tipje van de sluier en toont wat voor spannende en choquerende verhaallijnen er zitten aan te komen. De première van het vierde seizoen van de populaire HBO-serie 'Game of Thrones' komt dichterbij. Om de honger van de fans te stillen, droppen de makers opnieuw een trailer van het nakende seizoen. Het nummer 'Devil Inside' dat gebruikt werd in de trailer is van de Britse groep London Grammar. Het vierde seizoen gaat op zondag 6 april van start op HBO in de Verenigde Staten. Een week later is de serie ook bij ons te zien via de betaalzender Prime. (LP)