In 'Game of Thrones Ascent' wordt strategie vermengd met het bekende verhaal van de schrijver George R. R. Martin. Facebookgebruikers kruipen in de huid van een nobelman. Ze moeten trouw zweren aan verschillende families om te kunnen overleven in het conflict dat de wereld van Westeros plaagt. Tijdens de game is interactie met vrienden mogelijk.

Beta

De game werd gemaakt door producent Disruptor Beam. Die laat verstaan dat er eerst een beta-versie van het spel zal rondgaan voor het spel officieel wordt gelanceerd. Wie de Facebookpagina van het spel leuk vindt, komt in aanmerking om tester van de beta-versie te worden.

In juni komt er in Europa al een videogame rond de personages van 'Game of Thrones' uit voor PS3, Xbox en pc. Het tweede seizoen van de tv-reeks is nu te bekijken op Prime. (JVP)

In 'Game of Thrones Ascent' wordt strategie vermengd met het bekende verhaal van de schrijver George R. R. Martin. Facebookgebruikers kruipen in de huid van een nobelman. Ze moeten trouw zweren aan verschillende families om te kunnen overleven in het conflict dat de wereld van Westeros plaagt. Tijdens de game is interactie met vrienden mogelijk. Beta De game werd gemaakt door producent Disruptor Beam. Die laat verstaan dat er eerst een beta-versie van het spel zal rondgaan voor het spel officieel wordt gelanceerd. Wie de Facebookpagina van het spel leuk vindt, komt in aanmerking om tester van de beta-versie te worden. In juni komt er in Europa al een videogame rond de personages van 'Game of Thrones' uit voor PS3, Xbox en pc. Het tweede seizoen van de tv-reeks is nu te bekijken op Prime. (JVP)