Eindelijk is het zover: Ramsay Bolton en Jon Snow, de twee bastaardzonen ontmoeten elkaar op het slagveld. Terwijl de gemoederen in King's Landing hoog oplaaien vechten ze in het noorden om de heerschappij over Winterfell. En als we Sophie Turner, de actrice die Sansa Stark vertolkt, mogen geloven wordt de komende aflevering op zijn zachtst gezegd episch.

In de teaser voor 'Battle of the bastards' zien we onder meer een strijdvaardige Sansa Stark en een vastberaden Jon Snow. Maar ook de bastaardzoon van Rous Bolton lijkt zeker van zijn stuk te zijn. Hoe dan ook zullen de lange dialogen van de voorgaande afleveringen deze keer plaats moeten ruimen voor een gigantisch gevecht. Voor deze aflevering hebben de producers onder meer een beroep gedaan op meer dan 500 figuranten. Morgen doen wij alvast een gooi naar wie al dan niet het leven laat in de dodelijke aflevering 9. (NS)

Eindelijk is het zover: Ramsay Bolton en Jon Snow, de twee bastaardzonen ontmoeten elkaar op het slagveld. Terwijl de gemoederen in King's Landing hoog oplaaien vechten ze in het noorden om de heerschappij over Winterfell. En als we Sophie Turner, de actrice die Sansa Stark vertolkt, mogen geloven wordt de komende aflevering op zijn zachtst gezegd episch. In de teaser voor 'Battle of the bastards' zien we onder meer een strijdvaardige Sansa Stark en een vastberaden Jon Snow. Maar ook de bastaardzoon van Rous Bolton lijkt zeker van zijn stuk te zijn. Hoe dan ook zullen de lange dialogen van de voorgaande afleveringen deze keer plaats moeten ruimen voor een gigantisch gevecht. Voor deze aflevering hebben de producers onder meer een beroep gedaan op meer dan 500 figuranten. Morgen doen wij alvast een gooi naar wie al dan niet het leven laat in de dodelijke aflevering 9. (NS)