De succesvolle HBO-reeks is voor de derde keer op rij de meest illegaal gedownloade televisieserie van het jaar. Er waren zelfs meer mensen die de laatste aflevering illegaal bekeken dan legaal. Via BitTorrent werd de seizoensfinale maar liefst 8.1 miljoen keer gedownload.

De makers van de serie maken zich echter geen zorgen over die miljoenen illegale downloads. 'De titel van meest gedownloade reeks heeft meer betekenis dan een Emmy Award', aldus Jeff Bewkes, CEO bij het HBO-moederbedrijf Time Warner.

De tweede plaats is weggelegd voor The Walking Dead en The Big Bang Theory kaapte de derde plaats weg. Voorts vervolledigen How I Met Your Mother, Gotham, Arrow, Grey's Anatomy, Vikings, Suits en South Park de top tien van meest illegaal gedownloade series. (LP)

De succesvolle HBO-reeks is voor de derde keer op rij de meest illegaal gedownloade televisieserie van het jaar. Er waren zelfs meer mensen die de laatste aflevering illegaal bekeken dan legaal. Via BitTorrent werd de seizoensfinale maar liefst 8.1 miljoen keer gedownload. De makers van de serie maken zich echter geen zorgen over die miljoenen illegale downloads. 'De titel van meest gedownloade reeks heeft meer betekenis dan een Emmy Award', aldus Jeff Bewkes, CEO bij het HBO-moederbedrijf Time Warner.De tweede plaats is weggelegd voor The Walking Dead en The Big Bang Theory kaapte de derde plaats weg. Voorts vervolledigen How I Met Your Mother, Gotham, Arrow, Grey's Anatomy, Vikings, Suits en South Park de top tien van meest illegaal gedownloade series. (LP)