Full House verscheen voor het eerst in 1987 op het kleine scherm en liep tot 1995. In de komische reeks staat jonge vader Danny Tanner (Bob Saget) in voor de opvoeding van zijn drie dochters, waarbij hij kon rekenen op de hulp van zijn schoonbroer Jesse Katsopolis (John Stamos) en diens vriend Joey Gladstone(Dave Coulier).

De geruchtenmolen voor een vervolg draait al jaren, maar nu kunnen de trouwe fans dus opgelucht ademhalen. 'Vijf minuten geleden hebben we de deal gesloten met Netflix', zei Stamos maandagavond in de talkshow Jimmy Kimmel live!. De originele bedenkers Jeff Franklin, Thomas Miller en Robert Boyett beaamden het nieuws: 'Hier zijn we al jaren mee bezig.'

In de eerste aflevering, een 'special' van een uur, komen de personages samen op een reünie. Vervolgens gaat de eigenlijke spin-off van start gaat. Fuller House zal draaien rond D. J. Tanner, gespeeld door origineel cast-lid Candace Camerone Bure. Terwijl ze zwanger is van haar derde kind verliest ze haar man in een auto-ongeluk. Met de hulp van jongere zus Stephanie (Jodie Sweetin) en beste vriendin Kimmy Gibbler (Andrea Barber) probeert ze haar kroost groot te brengen.

Stamos neemt de productie van de vervolgserie voor zijn rekening en zal verschijnen in een gastrol. Netflix onderhandelt ondertussen om de rest van de cast mee aan boord te krijgen. Of de zusjes Olsen, die wereldberoemd werden door hun gezamenlijke rol als baby Michelle Tanner ook meedoen, is nog niet duidelijk. (FDC)

Full House verscheen voor het eerst in 1987 op het kleine scherm en liep tot 1995. In de komische reeks staat jonge vader Danny Tanner (Bob Saget) in voor de opvoeding van zijn drie dochters, waarbij hij kon rekenen op de hulp van zijn schoonbroer Jesse Katsopolis (John Stamos) en diens vriend Joey Gladstone(Dave Coulier).De geruchtenmolen voor een vervolg draait al jaren, maar nu kunnen de trouwe fans dus opgelucht ademhalen. 'Vijf minuten geleden hebben we de deal gesloten met Netflix', zei Stamos maandagavond in de talkshow Jimmy Kimmel live!. De originele bedenkers Jeff Franklin, Thomas Miller en Robert Boyett beaamden het nieuws: 'Hier zijn we al jaren mee bezig.'In de eerste aflevering, een 'special' van een uur, komen de personages samen op een reünie. Vervolgens gaat de eigenlijke spin-off van start gaat. Fuller House zal draaien rond D. J. Tanner, gespeeld door origineel cast-lid Candace Camerone Bure. Terwijl ze zwanger is van haar derde kind verliest ze haar man in een auto-ongeluk. Met de hulp van jongere zus Stephanie (Jodie Sweetin) en beste vriendin Kimmy Gibbler (Andrea Barber) probeert ze haar kroost groot te brengen.Stamos neemt de productie van de vervolgserie voor zijn rekening en zal verschijnen in een gastrol. Netflix onderhandelt ondertussen om de rest van de cast mee aan boord te krijgen. Of de zusjes Olsen, die wereldberoemd werden door hun gezamenlijke rol als baby Michelle Tanner ook meedoen, is nog niet duidelijk. (FDC)