Twaalf jaar na het einde van de succesvolle reeks zullen Courtney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer en Matt LeBlanc voor het eerst weer samen te zien zijn. De reden is een special ter ere van regisseur James Burrows, die op 21 februari op NBC te zien zal zijn.

Burrows regisseerde 15 episodes van Friends, naast sitcoms als Will & Grace, Cheers en Mike & Molly. Volgens Time.com zullen ook de acteurs van deze series hun opwachting maken in de televisiespecial. NBC hoopt dat de Friends-acteurs samen zullen verschijnen, maar ze 'zijn niet zeker of ze dat op vlak van logistiek geregeld zullen krijgen'. (AB)

Twaalf jaar na het einde van de succesvolle reeks zullen Courtney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer en Matt LeBlanc voor het eerst weer samen te zien zijn. De reden is een special ter ere van regisseur James Burrows, die op 21 februari op NBC te zien zal zijn. Burrows regisseerde 15 episodes van Friends, naast sitcoms als Will & Grace, Cheers en Mike & Molly. Volgens Time.com zullen ook de acteurs van deze series hun opwachting maken in de televisiespecial. NBC hoopt dat de Friends-acteurs samen zullen verschijnen, maar ze 'zijn niet zeker of ze dat op vlak van logistiek geregeld zullen krijgen'. (AB)