De lyrics van het themalied hebben iets weg van een James Bond-thema en refereren ook naar enkele plots. De vier voorbije seizoenen van Jeff Beal's serie nog niet allemaal bekeken? Dan waarschuwen wij voor een eventuele spoiler.

Father John Misty, alias Josh Tillman lijkt de laatste tijd op dreef al songwriter. Nog maar net schreef hij mee aan 'Hold Up' van Beyoncé's nieuwe album Lemonade. Hoewel we nog niet weten hoe die tekst dan precies zal klinken op de soundtrack, kan je alvast een poging wagen:

De lyrics van het themalied hebben iets weg van een James Bond-thema en refereren ook naar enkele plots. De vier voorbije seizoenen van Jeff Beal's serie nog niet allemaal bekeken? Dan waarschuwen wij voor een eventuele spoiler.Father John Misty, alias Josh Tillman lijkt de laatste tijd op dreef al songwriter. Nog maar net schreef hij mee aan 'Hold Up' van Beyoncé's nieuwe album Lemonade. Hoewel we nog niet weten hoe die tekst dan precies zal klinken op de soundtrack, kan je alvast een poging wagen: