De grote handelsbeurs FACTS - voor fantasy- en sciencefictionliefhebbers - voegt de Canadees-Amerikaanse actrice Laurie Holden toe aan de bijzondere gastenlijst van het evenement. Ze is voornamelijk bekend om haar rollen in de televisieseries The Walking Dead en The X-Files. Daarnaast speelde ze nog in films als The Mist, Silent Hill en Fantastic Four.

Eerder werden Tom Wlaschiha van Game of Thrones, Sean Austin van The Lord of the Rings en Richard Dean Anderson van Stargate ook al bekend gemaakt als gasten.

Het evenement vindt dit jaar plaats op 2 en 3 april in Flanders Expo Gent.

(JG)

De grote handelsbeurs FACTS - voor fantasy- en sciencefictionliefhebbers - voegt de Canadees-Amerikaanse actrice Laurie Holden toe aan de bijzondere gastenlijst van het evenement. Ze is voornamelijk bekend om haar rollen in de televisieseries The Walking Dead en The X-Files. Daarnaast speelde ze nog in films als The Mist, Silent Hill en Fantastic Four. Eerder werden Tom Wlaschiha van Game of Thrones, Sean Austin van The Lord of the Rings en Richard Dean Anderson van Stargate ook al bekend gemaakt als gasten. Het evenement vindt dit jaar plaats op 2 en 3 april in Flanders Expo Gent. (JG)