Met de vele verschillende plotlijnen in 'Game of Thrones' kan het al eens verwarrend worden. Daarom frist Samuel L. Jackson in zijn kenmerkende stijl je geheugen op met deze video 'voor beginners' waarin hij alle seizoenen nog eens overloopt. Hij legt onder andere duidelijk uit wat er gebeurt met de personages: "Bran? Bran trippin'" en hij gaat ook in op enkele belangrijke details zoals: "These motherf*ckers are cold".

Voor zij die het laatste seizoen nog niet hebben gezien: geen zorgen, Jackson beperkt de spoilers tot het absolute minimum. Hij zegt dan ook aan het einde van de video: "You need to see it for yourself, you really do". (KB)

Met de vele verschillende plotlijnen in 'Game of Thrones' kan het al eens verwarrend worden. Daarom frist Samuel L. Jackson in zijn kenmerkende stijl je geheugen op met deze video 'voor beginners' waarin hij alle seizoenen nog eens overloopt. Hij legt onder andere duidelijk uit wat er gebeurt met de personages: "Bran? Bran trippin'" en hij gaat ook in op enkele belangrijke details zoals: "These motherf*ckers are cold".Voor zij die het laatste seizoen nog niet hebben gezien: geen zorgen, Jackson beperkt de spoilers tot het absolute minimum. Hij zegt dan ook aan het einde van de video: "You need to see it for yourself, you really do". (KB)