Voor het tweede seizoen van Eigen kweek zijn de makers nog op zoek naar twee jonge talenten: één West-Vlaams meisje van 4 tot 6 jaar, en één West-Vlaams en half Filipijns jongetje van 4 tot 6 jaar. Dat meldt de openbare omroep in een persbericht. Beiden hebben bij voorkeur de uitstraling van een 4,5 jarige, en - niet onbelangrijk - ook een West-Vlaamse tongval.

Geïnteresseerden (of hun ouders) kunnen zich tot zondag 28 december hier inschrijven. Wie geselecteerd wordt, krijgt een uitnodiging voor de castingdagen tijdens de tweede helft van de kerstvakantie. De opnames vinden plaats in Heuvelland, vanaf april tot en met juli 2015.

'Eigen Kweek' is het kijkcijferkanon over het reilen en zeilen van een West-Vlaamse boerenfamilie die uit geldnood marihuana teelt. Aan het einde van het eerste seizoen haalde de reeks zelfs de kaap van twee miljoen kijkers. Afgelopen zomer kondigde pater familias Jos Welvaert in een ludieke video twee nieuwe seizoenen aan. Dat ging toen zo.

Voor het tweede seizoen van Eigen kweek zijn de makers nog op zoek naar twee jonge talenten: één West-Vlaams meisje van 4 tot 6 jaar, en één West-Vlaams en half Filipijns jongetje van 4 tot 6 jaar. Dat meldt de openbare omroep in een persbericht. Beiden hebben bij voorkeur de uitstraling van een 4,5 jarige, en - niet onbelangrijk - ook een West-Vlaamse tongval. Geïnteresseerden (of hun ouders) kunnen zich tot zondag 28 december hier inschrijven. Wie geselecteerd wordt, krijgt een uitnodiging voor de castingdagen tijdens de tweede helft van de kerstvakantie. De opnames vinden plaats in Heuvelland, vanaf april tot en met juli 2015.'Eigen Kweek' is het kijkcijferkanon over het reilen en zeilen van een West-Vlaamse boerenfamilie die uit geldnood marihuana teelt. Aan het einde van het eerste seizoen haalde de reeks zelfs de kaap van twee miljoen kijkers. Afgelopen zomer kondigde pater familias Jos Welvaert in een ludieke video twee nieuwe seizoenen aan. Dat ging toen zo.