Op 13 april start het zevende en laatste seizoen van Mad Men uit de startblokken. De populaire dramaserie rond het reilen en zeilen van de Amerikaanse reclamewereld in de sixties, heeft een eerste trailer en poster vrijgegeven. De trailer toont de immer coole Don Draper op het vliegtuig (op weg naar Megan?), maar is bij ons voorlopig nog niet te zien.

Voor de bijhorende poster werd de bekende reclameman Milton Glasor, een invloedrijke designer in de jaren '60, gecontacteerd. Zijn werk toont de silhouet van het charismatische hoofdpersonage van Sterling Cooper & Partners. In comfortabele houding, met sigaret in de rechter hand en starend naar een psychedelisch tableau. De rest kunt u er zelf bij bedenken.

Het laatste Mad Men-seizoen wordt opgedeeld in twee pakketten van zeven afleveringen, naar het model van Breaking Bad. Kwestie van het kijkplezier uit te rekken. Op 13 april toont AMC de première van het eerste deel ''The Beginning'. Bekijk hieronder hoe het vorige seizoen eindigde. (DB)

Op 13 april start het zevende en laatste seizoen van Mad Men uit de startblokken. De populaire dramaserie rond het reilen en zeilen van de Amerikaanse reclamewereld in de sixties, heeft een eerste trailer en poster vrijgegeven. De trailer toont de immer coole Don Draper op het vliegtuig (op weg naar Megan?), maar is bij ons voorlopig nog niet te zien. Voor de bijhorende poster werd de bekende reclameman Milton Glasor, een invloedrijke designer in de jaren '60, gecontacteerd. Zijn werk toont de silhouet van het charismatische hoofdpersonage van Sterling Cooper & Partners. In comfortabele houding, met sigaret in de rechter hand en starend naar een psychedelisch tableau. De rest kunt u er zelf bij bedenken.Het laatste Mad Men-seizoen wordt opgedeeld in twee pakketten van zeven afleveringen, naar het model van Breaking Bad. Kwestie van het kijkplezier uit te rekken. Op 13 april toont AMC de première van het eerste deel ''The Beginning'. Bekijk hieronder hoe het vorige seizoen eindigde. (DB)