Het World Media Festival eert 'content' in televisie, film, online en print van over de hele wereld, en wordt beschouwd als een van de belangrijkste internationale prijzen. De jury die de Eén-reeks bekroonde, bestaat uit professionals uit verschillende takken van de media.

In totaal dongen 789 inzendingen van 34 landen, waaronder Australië, België, China, Denemarken, Rusland, Zweden, de Verenigde Staten en Griekenland, mee in de verschillende categorieën. In de categorie 'Documentaries - Human relations and values' waren er 39 inzendingen. In "Down the Road" volgt Dieter Coppens tijdens een reis zes mensen met het syndroom van Down.

Het World Media Festival eert 'content' in televisie, film, online en print van over de hele wereld, en wordt beschouwd als een van de belangrijkste internationale prijzen. De jury die de Eén-reeks bekroonde, bestaat uit professionals uit verschillende takken van de media. In totaal dongen 789 inzendingen van 34 landen, waaronder Australië, België, China, Denemarken, Rusland, Zweden, de Verenigde Staten en Griekenland, mee in de verschillende categorieën. In de categorie 'Documentaries - Human relations and values' waren er 39 inzendingen. In "Down the Road" volgt Dieter Coppens tijdens een reis zes mensen met het syndroom van Down.