Op donderdag 16 juli zullen Andrea Croonenberghs, Eva Daeleman, Geena Lisa en Saartje Vandendriessche voor de laatste keer als omroepsters in beeld komen bij Eén. De vier dames nemen die dag elk om beurt een aankondiging voor hun rekening. Tegen het einde van de avond, na Vive le vélo, zullen ze zich samen tot de kijker richten voor een gepast groet voor de vele jaren trouw kijken.

Vanaf 17 juli zullen de huidige trailerstemmen de programma's buiten beeld aankondigen totdat Eén in het najaar van start gaat met de nieuwe netstijl. Dat meldt de openbare omroep in een persbericht.

Eén is een van de allerlaatste Europese tv-zenders die werken met omroepers of omroepsters in beeld. Vanaf volgende week komt daar dus een einde aan. Volgens netmanager Olivier Goris was het een van de moeilijkste beslissingen die Eén de voorbije jaren heeft moeten nemen.

Op donderdag 16 juli zullen Andrea Croonenberghs, Eva Daeleman, Geena Lisa en Saartje Vandendriessche voor de laatste keer als omroepsters in beeld komen bij Eén. De vier dames nemen die dag elk om beurt een aankondiging voor hun rekening. Tegen het einde van de avond, na Vive le vélo, zullen ze zich samen tot de kijker richten voor een gepast groet voor de vele jaren trouw kijken.Vanaf 17 juli zullen de huidige trailerstemmen de programma's buiten beeld aankondigen totdat Eén in het najaar van start gaat met de nieuwe netstijl. Dat meldt de openbare omroep in een persbericht.Eén is een van de allerlaatste Europese tv-zenders die werken met omroepers of omroepsters in beeld. Vanaf volgende week komt daar dus een einde aan. Volgens netmanager Olivier Goris was het een van de moeilijkste beslissingen die Eén de voorbije jaren heeft moeten nemen.