Ger Beukenkamp is bezig het scenario uit te schrijven. Het is de bedoeling dat het politieke drama begin volgend jaar wordt uitgezonden door Avrotros, vertelde hij in het radioprogramma 'Met het Oog op Morgen'.

Wie de rol van Fortuyn gaat spelen, is nog niet bekend. De scenarioschrijver zit ook achter de serie 'Land van Lubbers', waarvan deze week de eerste aflevering te zien is. Daarvoor was hij betrokken bij het politieke drama over PvdA-premier Joop den Uyl en de film 'Majesteit' over het koningshuis.

Pim Fortuyn zette begin deze eeuw het politieke landschap in Nederland op zijn kop met zijn populistische standpunten rond de islam en het koningshuis. Hij beschikte over veel charisma en kon goed inspelen op het groeiende ongenoegen bij de modale Nederlander.

Op 6 mei 2002, enkele dagen voor de parlementsverkiezingen, werd op hij op straat vermoord door een linksradicale milieuactivist. (Belga)

Ger Beukenkamp is bezig het scenario uit te schrijven. Het is de bedoeling dat het politieke drama begin volgend jaar wordt uitgezonden door Avrotros, vertelde hij in het radioprogramma 'Met het Oog op Morgen'.Wie de rol van Fortuyn gaat spelen, is nog niet bekend. De scenarioschrijver zit ook achter de serie 'Land van Lubbers', waarvan deze week de eerste aflevering te zien is. Daarvoor was hij betrokken bij het politieke drama over PvdA-premier Joop den Uyl en de film 'Majesteit' over het koningshuis. Pim Fortuyn zette begin deze eeuw het politieke landschap in Nederland op zijn kop met zijn populistische standpunten rond de islam en het koningshuis. Hij beschikte over veel charisma en kon goed inspelen op het groeiende ongenoegen bij de modale Nederlander. Op 6 mei 2002, enkele dagen voor de parlementsverkiezingen, werd op hij op straat vermoord door een linksradicale milieuactivist. (Belga)