De laatste show Eén, 22 uur

'De laatste show' houdt het na dertien jaar voor bekeken. Voor de allerlaatste week van het populaire Woestijnvisprogramma gaat alle aandacht naar de personen die het programma in het verleden hebben gepresenteerd. Dat zijn Frieda Van Wijck, de enige vrouw die het programma presenteerde, Mark Uytterhoeven en Bruno Wyndaele. De ex-presentatoren nemen ook telkens iemand mee die tijdens hun 'periode' een rubriek had.

Frieda Van Wijck die 'De laatste show' van 2006 tot 2009 heeft gepresenteerd en vanaf volgende week De Klas van Frieda voor haar rekening neemt, mag vanavond als eerste gast aandraven. Zij neemt Martin Heylen mee. Heylen presenteerde vijf seizoenen geleden de vaste rubriek Goed geprobeerd, waarin hij allerlei tips van kijkers uitprobeerde die het leven aangenamer moesten maken. Ook de Mexicaans-Amerikaanse 'hondenfluisteraar' Cesar Millan komt naar de studio.

Voor de muziek zal er elke dag een gelegenheidsband samengesteld worden. Op maandag is dat Flip Kowlier op bas, Isolde Lasoen op drums, percussie en bugel, Jef Neve op toetsen, en Steven De bruyn op mondharmonica.

De taak van publieksopwarmer laat Sven de Leijer vanavond over aan Elke Van Mello, presentatrice van radiozender Joe Fm. Dat heeft alles te maken met de fietsweddenschap met wielrenner Tom Boonen, die de applausmeester won. (DB)

Herbekijk De Laatste Show met Frieda Van Wijck en haar gasten Frank Vandenbroucke en Nico Mattan (februari 2009).

'De laatste show' houdt het na dertien jaar voor bekeken. Voor de allerlaatste week van het populaire Woestijnvisprogramma gaat alle aandacht naar de personen die het programma in het verleden hebben gepresenteerd. Dat zijn Frieda Van Wijck, de enige vrouw die het programma presenteerde, Mark Uytterhoeven en Bruno Wyndaele. De ex-presentatoren nemen ook telkens iemand mee die tijdens hun 'periode' een rubriek had. Frieda Van Wijck die 'De laatste show' van 2006 tot 2009 heeft gepresenteerd en vanaf volgende week De Klas van Frieda voor haar rekening neemt, mag vanavond als eerste gast aandraven. Zij neemt Martin Heylen mee. Heylen presenteerde vijf seizoenen geleden de vaste rubriek Goed geprobeerd, waarin hij allerlei tips van kijkers uitprobeerde die het leven aangenamer moesten maken. Ook de Mexicaans-Amerikaanse 'hondenfluisteraar' Cesar Millan komt naar de studio.Voor de muziek zal er elke dag een gelegenheidsband samengesteld worden. Op maandag is dat Flip Kowlier op bas, Isolde Lasoen op drums, percussie en bugel, Jef Neve op toetsen, en Steven De bruyn op mondharmonica. De taak van publieksopwarmer laat Sven de Leijer vanavond over aan Elke Van Mello, presentatrice van radiozender Joe Fm. Dat heeft alles te maken met de fietsweddenschap met wielrenner Tom Boonen, die de applausmeester won. (DB) Herbekijk De Laatste Show met Frieda Van Wijck en haar gasten Frank Vandenbroucke en Nico Mattan (februari 2009).