NBC heeft het script van de serie over het nageslacht van Sebastian (Ryan Phillippe) en Annette (Reese Witherspoon) gekocht. Hun zoon werd Bash Cashey gedoopt en de prent speelt zich af in het heden. We kunnen ons dus niet verwachten aan nineties nostalgia.

Aan het eind van 'Cruel Intentions' werd er niet gezinspeeld op een zwangerschap, maar aangezien Sebastian sterft in de prent, moet Annette toch in verwachting zijn geraakt tijdens hun korte tijd samen. Bash krijgt in de serie de dagboeken van zijn vader in handen en besluit op zoek te gaan naar de geheimen van zijn familie. Hij ruilt Kansas in voor San Francisco en komt al snel terecht in een wereld van seks, macht, geld en corruptie.

Roger Kumble, regisseur en scenarist van 'Cruel Intentions', zal opnieuw de touwtjes in handen hebben. Kumble schrijft de serie samen met Lindsey Rosin en Jordan Ross, de breinen achter de 'Cruel Intentions' musical die vorige zomer in LA op de planken stond.

In 2000 werkte Kumble al eens aan een vervolgserie, die uiteindelijk resulteerde in de film 'Cruel Intentions II' met Amy Adams en Robin Dunne. (LP)

NBC heeft het script van de serie over het nageslacht van Sebastian (Ryan Phillippe) en Annette (Reese Witherspoon) gekocht. Hun zoon werd Bash Cashey gedoopt en de prent speelt zich af in het heden. We kunnen ons dus niet verwachten aan nineties nostalgia. Aan het eind van 'Cruel Intentions' werd er niet gezinspeeld op een zwangerschap, maar aangezien Sebastian sterft in de prent, moet Annette toch in verwachting zijn geraakt tijdens hun korte tijd samen. Bash krijgt in de serie de dagboeken van zijn vader in handen en besluit op zoek te gaan naar de geheimen van zijn familie. Hij ruilt Kansas in voor San Francisco en komt al snel terecht in een wereld van seks, macht, geld en corruptie. Roger Kumble, regisseur en scenarist van 'Cruel Intentions', zal opnieuw de touwtjes in handen hebben. Kumble schrijft de serie samen met Lindsey Rosin en Jordan Ross, de breinen achter de 'Cruel Intentions' musical die vorige zomer in LA op de planken stond. In 2000 werkte Kumble al eens aan een vervolgserie, die uiteindelijk resulteerde in de film 'Cruel Intentions II' met Amy Adams en Robin Dunne. (LP)