Sheldon Cooper en zijn compagnons mogen dan in The Big Bang Theory wetenschappers zijn die niet op grote voet leven, acteurs Jim Parsons en de rest van het gezelschap zien het in het echte leven wat groter. Een half miljoen euro per persoon per aflevering bleek niet genoeg te zien om de opnames verder te zetten.Voor de opnames van het achtste seizoen van start gaan, en dit had al moeten gebeuren, moet er volgens Glamour eerst een loonsverhoging van 240.000 euro komen.

De enorme vergoeding van 1 miljoen dollar, ofte 747.000 euro, is ook wat de cast van Friends onderhandeld had voor het laatste seizoen van de wereldberoemde reeks. 'We weten dat we een succesvolle show hebben en dat brengt logischerwijze onderhandelingen met zich mee. We zijn ervan overtuigd dat alles in orde komt', klinkt het bij de zender CBS. (AB)

Sheldon Cooper en zijn compagnons mogen dan in The Big Bang Theory wetenschappers zijn die niet op grote voet leven, acteurs Jim Parsons en de rest van het gezelschap zien het in het echte leven wat groter. Een half miljoen euro per persoon per aflevering bleek niet genoeg te zien om de opnames verder te zetten.Voor de opnames van het achtste seizoen van start gaan, en dit had al moeten gebeuren, moet er volgens Glamour eerst een loonsverhoging van 240.000 euro komen.De enorme vergoeding van 1 miljoen dollar, ofte 747.000 euro, is ook wat de cast van Friends onderhandeld had voor het laatste seizoen van de wereldberoemde reeks. 'We weten dat we een succesvolle show hebben en dat brengt logischerwijze onderhandelingen met zich mee. We zijn ervan overtuigd dat alles in orde komt', klinkt het bij de zender CBS. (AB)