Zondag 29 september wordt de allerlaatste aflevering van Breaking Bad uitgezonden door AMC. Maar dat betekent niet dat de serie zomaar van de radar verdwijnt. De Amerikaanse betaalzender heeft al een spin-off aangekondigd rond het personage Saul Goodman. En er is ook nog de veiling van de favoriete onderbroek van hoofdpersonage Walter White: de fameuze witte old school slip die Bryan Cranston droeg in de openingsscène van de allereerste aflevering.

Het iconische ondergoed wordt vanaf 29 september te koop aangeboden vanaf het schappelijk bedrag van 250 dollar. Een spotprijs voor wie een 'stukje' uit een van de grootste tv-reeksen aller tijden wil inkaderen en boven zijn bed ophangen. Wie meer wil bieden, kllikt hier. Als u achter het net vist, geen nood: zowat het hele hebben en houden van de cultserie gaat onder de hamer. Zelfs het plastieken potje waarmee Gus Fring de methamphetamine verhandelde in Los Pollos. De collector's items worden tot 27 oktober geëxposeerd in Museum of the Moving Image in Queens. Daarna gaan ze definitief naar de hoogste bieder. (DB)

Zondag 29 september wordt de allerlaatste aflevering van Breaking Bad uitgezonden door AMC. Maar dat betekent niet dat de serie zomaar van de radar verdwijnt. De Amerikaanse betaalzender heeft al een spin-off aangekondigd rond het personage Saul Goodman. En er is ook nog de veiling van de favoriete onderbroek van hoofdpersonage Walter White: de fameuze witte old school slip die Bryan Cranston droeg in de openingsscène van de allereerste aflevering. Het iconische ondergoed wordt vanaf 29 september te koop aangeboden vanaf het schappelijk bedrag van 250 dollar. Een spotprijs voor wie een 'stukje' uit een van de grootste tv-reeksen aller tijden wil inkaderen en boven zijn bed ophangen. Wie meer wil bieden, kllikt hier. Als u achter het net vist, geen nood: zowat het hele hebben en houden van de cultserie gaat onder de hamer. Zelfs het plastieken potje waarmee Gus Fring de methamphetamine verhandelde in Los Pollos. De collector's items worden tot 27 oktober geëxposeerd in Museum of the Moving Image in Queens. Daarna gaan ze definitief naar de hoogste bieder. (DB)