Cosby verbreekt de stilte en stond The New York Post kort te woord. Hij wilde niet ingaan op de beschuldigingen van seksueel misbruik, maar benadrukte dat de Afro-Amerikaanse media neutraal moeten blijven.

'Laat me het zo zeggen. Ik verwacht dat zwarte media zich houden aan hun standaard van excellente journalistiek. Als je dat doet, beschouw je de kwestie met een neutraal uitgangspunt,' aldus de 77-jarige acteur.

Hij wilde niet praten over de beschuldigingen van onder meer Bevery Johnson en Janice Dickinson, maar stelde wel dat zijn vrouw, Camille Cosby, hem blijft steunen. Met de volgende poëtische woorden beëindigde hij zijn betoog: 'Liefde en de kracht van vrouwen. En ook omgekeerd, de kracht van vrouwen en hun liefde.' (LP)

Cosby verbreekt de stilte en stond The New York Post kort te woord. Hij wilde niet ingaan op de beschuldigingen van seksueel misbruik, maar benadrukte dat de Afro-Amerikaanse media neutraal moeten blijven. 'Laat me het zo zeggen. Ik verwacht dat zwarte media zich houden aan hun standaard van excellente journalistiek. Als je dat doet, beschouw je de kwestie met een neutraal uitgangspunt,' aldus de 77-jarige acteur. Hij wilde niet praten over de beschuldigingen van onder meer Bevery Johnson en Janice Dickinson, maar stelde wel dat zijn vrouw, Camille Cosby, hem blijft steunen. Met de volgende poëtische woorden beëindigde hij zijn betoog: 'Liefde en de kracht van vrouwen. En ook omgekeerd, de kracht van vrouwen en hun liefde.' (LP)