Episodic/Epidemic is ontstaan vanuit de idee dat televisiereeksen uitgegroeid zijn tot culturele en economische fenomenen die zich verspreiden als ware virussen. Ze domineren niet enkel onze dagelijkse conversaties, maar ze beïnvloeden ook de wisselwerking tussen de film- en televisiewereld. Steeds meer filmregisseurs en -schrijvers richten zich naast hun werk voor het witte doek ook op het kleine scherm. Ook filmfestivals, denk maar aan Sundance en Berlijn, programmeren meer en meer televisiereeksen.

De absurde reeks over het fictieve West-Vlaamse dorp valt dus ook buiten de landsgrenzen in de smaak. Na een selectie voor Séries Mania in Parijs is nu ook Rotterdam aan de beurt. Het eigenzinnige, waanzinnige universum van Freddy De Vadder breidt uit.

Episodic/Epidemic is ontstaan vanuit de idee dat televisiereeksen uitgegroeid zijn tot culturele en economische fenomenen die zich verspreiden als ware virussen. Ze domineren niet enkel onze dagelijkse conversaties, maar ze beïnvloeden ook de wisselwerking tussen de film- en televisiewereld. Steeds meer filmregisseurs en -schrijvers richten zich naast hun werk voor het witte doek ook op het kleine scherm. Ook filmfestivals, denk maar aan Sundance en Berlijn, programmeren meer en meer televisiereeksen.De absurde reeks over het fictieve West-Vlaamse dorp valt dus ook buiten de landsgrenzen in de smaak. Na een selectie voor Séries Mania in Parijs is nu ook Rotterdam aan de beurt. Het eigenzinnige, waanzinnige universum van Freddy De Vadder breidt uit.