De comedyserie speelt zich af in het huishouden van een Amerikaanse relatietherapeute (Elaine May) en een schrijver van televisiescripts (Woody Allen) tijdens de woelige jaren zestig die naar hun einde toe lopen. Hoewel het koppel aanvankelijk niet veel voelt voor protestmarsen - 'I'm allergic to teargas'- lijkt de komst van een counter culture-sympathisante (Miley Cyrus) een periode van brandende bh's, Black Panther-bezoekjes en meer protestacties in te luiden.

Woody Allen, die zich voorheen uitsluitend toespitste op langspeelfilms, noemde de beslissing om een tv-serie te maken eerder 'een catastrofale vergissing.' En toch werkte hij Crisis in Six Scenes volledig af.

Het publiek kan de reeks - zes afleveringen van elk een halfuur - op 30 september voor de eerste keer streamen via Amazon Video.

De comedyserie speelt zich af in het huishouden van een Amerikaanse relatietherapeute (Elaine May) en een schrijver van televisiescripts (Woody Allen) tijdens de woelige jaren zestig die naar hun einde toe lopen. Hoewel het koppel aanvankelijk niet veel voelt voor protestmarsen - 'I'm allergic to teargas'- lijkt de komst van een counter culture-sympathisante (Miley Cyrus) een periode van brandende bh's, Black Panther-bezoekjes en meer protestacties in te luiden.Woody Allen, die zich voorheen uitsluitend toespitste op langspeelfilms, noemde de beslissing om een tv-serie te maken eerder 'een catastrofale vergissing.' En toch werkte hij Crisis in Six Scenes volledig af. Het publiek kan de reeks - zes afleveringen van elk een halfuur - op 30 september voor de eerste keer streamen via Amazon Video.