Voorlopig zijn er nog geen details bekend, maar producent Frank Van Passel bevestigde wel dat Caviar een deal probeert te sluiten. De serie rond vier moordlustige zussen en hun schoonbroer 'de Kloot' was een Vlaamse favoriet. Op de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren viel Clan stevig in de prijzen. Naast populairste tv-programma kreeg de serie ook de award voor beste drama. Acteur Dirk Roofthooft werd bekroond voor zijn vertolking van Jean-Claude.

Het verborgencameraprogramma 'Benidorm Bastards' toont alvast hoe het moet. Vorig jaar kreeg het prijsbeest van productiehuis Shelter een Amerikaanse remake in de vorm van 'Off Their Rockers'. In de Verenigde Staten loopt momenteel het tweede seizoen van de populaire serie gepresenteerd door Betty White. Zender NBC zag zijn kijkcijfers tijdens het eerste seizoen danig stijgen.

Ook de Vlaamse langspeelfilms doen het goed op de internationale markt. Loft zal binnen een aantal maanden opnieuw verschijnen in de VS als 'The Loft'. Daarmee werd de oogappel van Erik Van Looy meteen de grootste Belgische kaskraker aller tijden. 'Hasta La Vista' krijgt naast een Nederlandse, ook een Hollywood-remake. (CS)

Voorlopig zijn er nog geen details bekend, maar producent Frank Van Passel bevestigde wel dat Caviar een deal probeert te sluiten. De serie rond vier moordlustige zussen en hun schoonbroer 'de Kloot' was een Vlaamse favoriet. Op de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren viel Clan stevig in de prijzen. Naast populairste tv-programma kreeg de serie ook de award voor beste drama. Acteur Dirk Roofthooft werd bekroond voor zijn vertolking van Jean-Claude. Het verborgencameraprogramma 'Benidorm Bastards' toont alvast hoe het moet. Vorig jaar kreeg het prijsbeest van productiehuis Shelter een Amerikaanse remake in de vorm van 'Off Their Rockers'. In de Verenigde Staten loopt momenteel het tweede seizoen van de populaire serie gepresenteerd door Betty White. Zender NBC zag zijn kijkcijfers tijdens het eerste seizoen danig stijgen. Ook de Vlaamse langspeelfilms doen het goed op de internationale markt. Loft zal binnen een aantal maanden opnieuw verschijnen in de VS als 'The Loft'. Daarmee werd de oogappel van Erik Van Looy meteen de grootste Belgische kaskraker aller tijden. 'Hasta La Vista' krijgt naast een Nederlandse, ook een Hollywood-remake. (CS)