Van Langendonck heeft naast haar rollen in televisieseries als "Duts", "Wittekerke" en "Ons Geluk" een verdienstelijke carrière in het theater achter de rug. Ze studeerde in 1965 af aan de Studio van het Nationaal Toneel (Herman Teirlinck) en werkte onder meer voor het NTG in Gent, de Koninklijke Vlaamse Schouwburg in Brussel en de Koninklijke Nederlandse schouwburg in Antwerpen.

Ook naast het podium liet de actrice zich opmerken. In de jaren 80 richtte ze met acteur Guido Lauwaert het theater De Bron op en in 2010 werd haar toneelstuk "Zonder Liefde, Warme Liefde" onder meer in 't Arsenaal en de KVS op de planken gebracht. Van Langendonck speelde vanaf de jaren 90 verschillende gastrollen in televisieseries zoals "Lili en Marleen", "Recht op Recht", "Spoed", "FC De Kampioenen" en "Witse". Tussen 1996 en 1998 nam ze in de VTM-soap "Wittekerke" de rol van Marie Jeanne op zich. Haar laatste televisierol kreeg ze in 2010 in de komische Canvas-reeks "Duts", waar ze buurvrouw Annie speelde. (Belga)

Van Langendonck heeft naast haar rollen in televisieseries als "Duts", "Wittekerke" en "Ons Geluk" een verdienstelijke carrière in het theater achter de rug. Ze studeerde in 1965 af aan de Studio van het Nationaal Toneel (Herman Teirlinck) en werkte onder meer voor het NTG in Gent, de Koninklijke Vlaamse Schouwburg in Brussel en de Koninklijke Nederlandse schouwburg in Antwerpen. Ook naast het podium liet de actrice zich opmerken. In de jaren 80 richtte ze met acteur Guido Lauwaert het theater De Bron op en in 2010 werd haar toneelstuk "Zonder Liefde, Warme Liefde" onder meer in 't Arsenaal en de KVS op de planken gebracht. Van Langendonck speelde vanaf de jaren 90 verschillende gastrollen in televisieseries zoals "Lili en Marleen", "Recht op Recht", "Spoed", "FC De Kampioenen" en "Witse". Tussen 1996 en 1998 nam ze in de VTM-soap "Wittekerke" de rol van Marie Jeanne op zich. Haar laatste televisierol kreeg ze in 2010 in de komische Canvas-reeks "Duts", waar ze buurvrouw Annie speelde. (Belga)