De Weerdt deed in haar beginjaren zowel aan musicals als theater. Zo speelde ze Anne Frank in het gelijknamig toneelstuk, en nam ze de hoofdrol voor haar rekening in de Vlaamse versie van de musical My Fair Lady. Dat was misschien wel haar bekendste rol.

Later stapte ze over naar de BRT, waar ze meespeelde in bekende reeksen als 'Axel Nort' (hier vertolkte ze Barbara), 'De Kat' (als Nellie) of 'Paradijsvogels' (in de rol van Catho) en Slisse & Cesar (in de rol van Madame Flour). Jongere kijkers kennen haar misschien van een gastrol in FC De Kampioenen, als de moeder van Boma. Ze was ook docente aan Studio Herman Teirlinck. (Belga)

De Weerdt deed in haar beginjaren zowel aan musicals als theater. Zo speelde ze Anne Frank in het gelijknamig toneelstuk, en nam ze de hoofdrol voor haar rekening in de Vlaamse versie van de musical My Fair Lady. Dat was misschien wel haar bekendste rol. Later stapte ze over naar de BRT, waar ze meespeelde in bekende reeksen als 'Axel Nort' (hier vertolkte ze Barbara), 'De Kat' (als Nellie) of 'Paradijsvogels' (in de rol van Catho) en Slisse & Cesar (in de rol van Madame Flour). Jongere kijkers kennen haar misschien van een gastrol in FC De Kampioenen, als de moeder van Boma. Ze was ook docente aan Studio Herman Teirlinck. (Belga)