Oswald Versyp is de jongere broer van Nolle Versyp, die acht jaar geleden overleed. Hij is bekend van televisieseries als "Thuis", "Merlina", "Recht op recht", "Heterdaad" en "De paradijsvogels".

Versyp kreeg een opleiding als graficus. Eind de jaren zeventig werd hij een professionele acteur. Hij vertolkte rollen in onder meer "Merlina", "Postbus X", "Het park", "Heterdaad", "Flikken", "Recht op recht", "Sedes & Belli", "De paradijsvogels" en "Witse". Zijn bekendste rol is wellicht die van Constant Deschryver in de soapserie "Thuis" op Eén. Zijn broer Nolle Versyp vertolkte in "Thuis" de rol van dokter Dré Van Goethem. (Belga)

Oswald Versyp is de jongere broer van Nolle Versyp, die acht jaar geleden overleed. Hij is bekend van televisieseries als "Thuis", "Merlina", "Recht op recht", "Heterdaad" en "De paradijsvogels". Versyp kreeg een opleiding als graficus. Eind de jaren zeventig werd hij een professionele acteur. Hij vertolkte rollen in onder meer "Merlina", "Postbus X", "Het park", "Heterdaad", "Flikken", "Recht op recht", "Sedes & Belli", "De paradijsvogels" en "Witse". Zijn bekendste rol is wellicht die van Constant Deschryver in de soapserie "Thuis" op Eén. Zijn broer Nolle Versyp vertolkte in "Thuis" de rol van dokter Dré Van Goethem. (Belga)