Vrijdagavond 21 september 2012 mochten NTGent en Toneelgroep Amsterdam tijdens de 46ste editie van het internationale podiumkunstenfestival BITEF Festival in Belgrado de Grand Prix Mira Trailovi? in ontvangst nemen voor de voorstelling Kinderen van de zon in een regie van Ivo van Hove.

De internationale jury, bestaande uit Goran Injac, Jean-Pierre Thibaudat, Elisabeth Schack, Maja Mirkovic en Durda Tesic, was unaniem in haar beslissing.

De Grand Prix Mira Trailovi? - vernoemd naar de Servische dramaturge, theaterdirecteur en oprichtster van het Atelje 212 Theatre en het Belgrade International Experimental Theater Festival (BITEF) - wordt jaarlijks toegekend aan de beste productie.

Smaakmaker:

Vrijdagavond 21 september 2012 mochten NTGent en Toneelgroep Amsterdam tijdens de 46ste editie van het internationale podiumkunstenfestival BITEF Festival in Belgrado de Grand Prix Mira Trailovi? in ontvangst nemen voor de voorstelling Kinderen van de zon in een regie van Ivo van Hove. De internationale jury, bestaande uit Goran Injac, Jean-Pierre Thibaudat, Elisabeth Schack, Maja Mirkovic en Durda Tesic, was unaniem in haar beslissing.De Grand Prix Mira Trailovi? - vernoemd naar de Servische dramaturge, theaterdirecteur en oprichtster van het Atelje 212 Theatre en het Belgrade International Experimental Theater Festival (BITEF) - wordt jaarlijks toegekend aan de beste productie. Smaakmaker: