Om deel te nemen aan de finale van het Belgisch kampioenschap moeten slampoëten in spé een van de negen voorrondes winnen. De finale vindt plaats op 1 december in het cultureel centrum Espace Magh in Brussel. De Belgische kampioen verzekert zich van een deelname aan het Europees kampioenschap in Reims en Antwerpen.

Poetry Slam ontstond in de jaren tachtig in Chicago. Het is een competitieve versie van performance dichtkunst. In een typische poetry slam moeten dichters in een vooraf bepaalde tijdspanne hun kunsten tonen. Het publiek en/of een jury bepalen de winnaar.

Meer info over het Belgisch kampioenschap Poetry Slam vindt u HIER. (BW)

Om deel te nemen aan de finale van het Belgisch kampioenschap moeten slampoëten in spé een van de negen voorrondes winnen. De finale vindt plaats op 1 december in het cultureel centrum Espace Magh in Brussel. De Belgische kampioen verzekert zich van een deelname aan het Europees kampioenschap in Reims en Antwerpen. Poetry Slam ontstond in de jaren tachtig in Chicago. Het is een competitieve versie van performance dichtkunst. In een typische poetry slam moeten dichters in een vooraf bepaalde tijdspanne hun kunsten tonen. Het publiek en/of een jury bepalen de winnaar. Meer info over het Belgisch kampioenschap Poetry Slam vindt u HIER. (BW)