Cirque du Soleil komt begin 2011 opnieuw naar België. De show 'Corteo' beleeft op 4 januari zijn Europese première in Brussels Kart Expo. De witte Grand Chapiteau van het Canadese circusgezelschap blijft tot 16 januari staan in onze hoofdstad.

In Corteo droomt een clown zijn eigen begrafenis. De show ging in april 2005 in première in Montréal. Sindsdien zagen al meer dan 5,4 miljoen mensen de voorstelling op haar tournee langs meer dan dertig steden in vier verschillende landen. Momenteel reist Corteo door Rusland.

De cast bestaat uit meer dan 60 artiesten uit 28 verschillende landen. In augustus dit jaar was Cirque du Soleil nog in Oostende te zien met de show Varekai.

Cirque du Soleil komt begin 2011 opnieuw naar België. De show 'Corteo' beleeft op 4 januari zijn Europese première in Brussels Kart Expo. De witte Grand Chapiteau van het Canadese circusgezelschap blijft tot 16 januari staan in onze hoofdstad. In Corteo droomt een clown zijn eigen begrafenis. De show ging in april 2005 in première in Montréal. Sindsdien zagen al meer dan 5,4 miljoen mensen de voorstelling op haar tournee langs meer dan dertig steden in vier verschillende landen. Momenteel reist Corteo door Rusland. De cast bestaat uit meer dan 60 artiesten uit 28 verschillende landen. In augustus dit jaar was Cirque du Soleil nog in Oostende te zien met de show Varekai.