Dat melden verschillende Britse media.

De 27-jarige zangeres worstelde al jarenlang met een alcohol- en drugsverslaving, die haar carrière de jongste jaren overschaduwde.
Uitgejouwd

Dit jaar ondernam Winehouse opnieuw een poging om af te kicken, maar ze herviel en moest haar recentste tour annuleren, nadat ze op een concert in Servië uitgejouwd werd. Winehouse was te dronken om te zingen, stamelde anderhalf uur in de micro en verliet het podium.

Ook haar relatie met notoir drugs - en drankorgel Pete Doherty, die een tijd bij haar inwoonde, zorgde vaak voor commotie.

Internationaal succes

Met haar debuutalbum, Frank, oogstte ze op 20-jarige leeftijd veel bijval. Haar grote doorbraak kwam er in 2006, met het album Back to Black. Daarvoor kreeg ze vijf Emmy Awards.

Winehouse vervoegt nu, zoals lang werd gevreesd, de imposante lijst van rocksterren die stierven op hun 27ste. (Belga/SD)

Dat melden verschillende Britse media. De 27-jarige zangeres worstelde al jarenlang met een alcohol- en drugsverslaving, die haar carrière de jongste jaren overschaduwde. Uitgejouwd Dit jaar ondernam Winehouse opnieuw een poging om af te kicken, maar ze herviel en moest haar recentste tour annuleren, nadat ze op een concert in Servië uitgejouwd werd. Winehouse was te dronken om te zingen, stamelde anderhalf uur in de micro en verliet het podium. Ook haar relatie met notoir drugs - en drankorgel Pete Doherty, die een tijd bij haar inwoonde, zorgde vaak voor commotie. Internationaal succes Met haar debuutalbum, Frank, oogstte ze op 20-jarige leeftijd veel bijval. Haar grote doorbraak kwam er in 2006, met het album Back to Black. Daarvoor kreeg ze vijf Emmy Awards. Winehouse vervoegt nu, zoals lang werd gevreesd, de imposante lijst van rocksterren die stierven op hun 27ste. (Belga/SD)