Suikerrock duurt nog tot zondagavond, met als headliners Alice Cooper en Status Quo, Mika, LMFAO en Texas. Billy Gibbons en Dusty Hill, beiden met obligate lange baard, zonnebril, trenchcoat en af en toe parallelle bewegingen, serveerden anderhalf uur Texaanse zuiderse rock afgewisseld met rauwe blues.

Hoogtepunten waren "Gimme al your lovin'", "Legs" en "Sharp dressed men", de hits waarmee de groep in de jaren '80 furore maakte. Tussen al dat muzikaal geweld kon er af en toe een kwinkslag af. Toen Gibbons enkele seconden op zijn gitaar getokkeld had met enkel zijn linkervingers vroeg hij het publiek hoe het mogelijk was dat iemand slechts met een hand gitaar kon spelen. Hij draaide zijn gitaar om en daar prijkte als antwoord "bier". (Belga/RDM)

Suikerrock duurt nog tot zondagavond, met als headliners Alice Cooper en Status Quo, Mika, LMFAO en Texas. Billy Gibbons en Dusty Hill, beiden met obligate lange baard, zonnebril, trenchcoat en af en toe parallelle bewegingen, serveerden anderhalf uur Texaanse zuiderse rock afgewisseld met rauwe blues. Hoogtepunten waren "Gimme al your lovin'", "Legs" en "Sharp dressed men", de hits waarmee de groep in de jaren '80 furore maakte. Tussen al dat muzikaal geweld kon er af en toe een kwinkslag af. Toen Gibbons enkele seconden op zijn gitaar getokkeld had met enkel zijn linkervingers vroeg hij het publiek hoe het mogelijk was dat iemand slechts met een hand gitaar kon spelen. Hij draaide zijn gitaar om en daar prijkte als antwoord "bier". (Belga/RDM)