Dinsdagavond werd een bewusteloze Arthur Cave gevonden onderaan de Ovingdean Gap, een klif van 18 meter hoog. Enkele wandelaars pasten nog eerste hulp toe terwijl de ambulancehelikopter onderweg was om de tiener naar een ziekenhuis te brengen, maar hij stierf diezelfde avond nog aan zijn verwondingen. Volgens de politie gaat het om een tragisch ongeval. Het is nog niet geweten hoe Arthur Cave ten val is gekomen, maar zelfmoord wordt dus alvast uitgesloten.

Privacy

Ouders Nick en Susie Cave verspreidden ook al een boodschap: "Arthur was een mooie, lieve, gelukkige jongen. We vragen om privacy voor onze familie, zodat we ruimte hebben om te rouwen", zo staat te lezen op de website van The Independent.

Nick Cave en zijn tweelingzonen Arthur en Earl werden een tijdje geleden nog gefotografeerd toen ze aan het skateboarden waren.

Dinsdagavond werd een bewusteloze Arthur Cave gevonden onderaan de Ovingdean Gap, een klif van 18 meter hoog. Enkele wandelaars pasten nog eerste hulp toe terwijl de ambulancehelikopter onderweg was om de tiener naar een ziekenhuis te brengen, maar hij stierf diezelfde avond nog aan zijn verwondingen. Volgens de politie gaat het om een tragisch ongeval. Het is nog niet geweten hoe Arthur Cave ten val is gekomen, maar zelfmoord wordt dus alvast uitgesloten. Ouders Nick en Susie Cave verspreidden ook al een boodschap: "Arthur was een mooie, lieve, gelukkige jongen. We vragen om privacy voor onze familie, zodat we ruimte hebben om te rouwen", zo staat te lezen op de website van The Independent. Nick Cave en zijn tweelingzonen Arthur en Earl werden een tijdje geleden nog gefotografeerd toen ze aan het skateboarden waren.