Traditiegetrouw staat Francofolies in het teken van de Franse muziek. Zo zorgden dit keer onder meer Florent Pagny en Calogero voor een uitverkocht festivalterrein. De gok van de organisatoren om ook een komiek te programmeren, met name Gad Elmaleh, draaide positief uit.

"Zij die zich vragen stelden bij die keuze en zich afvroegen of hij wel op zijn plaats was in Spa, hebben zondagavond hun antwoord gekregen. Het was één van de mooiste momenten op het festival", aldus Charles Gardier, co-organisator van Francofolies. (Belga)

Traditiegetrouw staat Francofolies in het teken van de Franse muziek. Zo zorgden dit keer onder meer Florent Pagny en Calogero voor een uitverkocht festivalterrein. De gok van de organisatoren om ook een komiek te programmeren, met name Gad Elmaleh, draaide positief uit. "Zij die zich vragen stelden bij die keuze en zich afvroegen of hij wel op zijn plaats was in Spa, hebben zondagavond hun antwoord gekregen. Het was één van de mooiste momenten op het festival", aldus Charles Gardier, co-organisator van Francofolies. (Belga)