Het legendarische en invloedrijke trio Grant Hart-Bob Mould-Grant Norton uit Minneapolis, ofte Hüsker Du, verkent voor het eerst internetland met een fonkelnieuwe website voor online merchandiseactiviteiten. Een Facebookpagina van de cultband uit de jaren 80 is zelfs in de maak. Voor vele fans is dat een teken dat er iets staat aan te komen: een grote comeback, bijvoorbeeld. Norton liet alvast verstaan dat de gesprekken tussen de drie leden aan de gang zijn. Er is dus goede hoop.

Hüsker Du sloeg destijds een brug tussen furieuze hardcore en melodieuze gitaarpop en effende zo de weg voor bands als de Pixies, Buffalo Tom, Sonic Youth, Nirvana en de Foo Fighters. In 1988, na zes albums, trok de cultband de stekker uit, als gevolg van aanhoudende onderlinge spanningen. (DB)

Het legendarische en invloedrijke trio Grant Hart-Bob Mould-Grant Norton uit Minneapolis, ofte Hüsker Du, verkent voor het eerst internetland met een fonkelnieuwe website voor online merchandiseactiviteiten. Een Facebookpagina van de cultband uit de jaren 80 is zelfs in de maak. Voor vele fans is dat een teken dat er iets staat aan te komen: een grote comeback, bijvoorbeeld. Norton liet alvast verstaan dat de gesprekken tussen de drie leden aan de gang zijn. Er is dus goede hoop.Hüsker Du sloeg destijds een brug tussen furieuze hardcore en melodieuze gitaarpop en effende zo de weg voor bands als de Pixies, Buffalo Tom, Sonic Youth, Nirvana en de Foo Fighters. In 1988, na zes albums, trok de cultband de stekker uit, als gevolg van aanhoudende onderlinge spanningen. (DB)