De 25-jarige non nam deel aan de blinde audities van 'The Voice'. De wereld ontdekte het Youtube-filmpje van haar auditie erg snel, waardoor het op een week tijd meer dan 30 miljoen keer bekeken werd. Het filmpje mag zich nu de snelste Youtube-hit ooit noemen.

De auditie van Scuccia verslaat zo de videoclip van 'Gangnam Style' van de Zuid-Koreaanse zanger Psy die 10 miljoen keer bekeken werd op 18 dagen tijd. Het filmpje van 'The Voice' had op slechts drie dagen tijd al meer dan 13 miljoen kijkers.

De jonge zuster uit het Italiaanse Sicilië vond dat ze haar talent moest delen met de wereld en kwam zo in de Italiaanse 'The Voice' terecht. Daar bracht ze 'No One' van Alicia Keys. Toen de juryleden zich omdraaiden in hun stoel, wisten ze niet wat ze zagen, net als het publiek dat helemaal uit zijn dak ging. Alicia Keys zelf was ook onder de indruk van de zuster die haar lied zong. 'Kijk, DAT is hoe mooie, pure energie er uit ziet! Zing, zuster Christina!', schreef de zangeres op Twitter. (FL)

De 25-jarige non nam deel aan de blinde audities van 'The Voice'. De wereld ontdekte het Youtube-filmpje van haar auditie erg snel, waardoor het op een week tijd meer dan 30 miljoen keer bekeken werd. Het filmpje mag zich nu de snelste Youtube-hit ooit noemen. De auditie van Scuccia verslaat zo de videoclip van 'Gangnam Style' van de Zuid-Koreaanse zanger Psy die 10 miljoen keer bekeken werd op 18 dagen tijd. Het filmpje van 'The Voice' had op slechts drie dagen tijd al meer dan 13 miljoen kijkers. De jonge zuster uit het Italiaanse Sicilië vond dat ze haar talent moest delen met de wereld en kwam zo in de Italiaanse 'The Voice' terecht. Daar bracht ze 'No One' van Alicia Keys. Toen de juryleden zich omdraaiden in hun stoel, wisten ze niet wat ze zagen, net als het publiek dat helemaal uit zijn dak ging. Alicia Keys zelf was ook onder de indruk van de zuster die haar lied zong. 'Kijk, DAT is hoe mooie, pure energie er uit ziet! Zing, zuster Christina!', schreef de zangeres op Twitter. (FL)